20. 4. 2010

Nebezpečí satanistů

Když jsem byl poprvé ve sboru, přivítala mě spousta lidí. Všichni byli moc milí a radostní, byl to fajn zážitek. Zdálo se mi, že jsou všichni skvělí křesťané, plní Ducha Svatého a zlý mezi ně nemůže. Ještě jsem toho moc nevěděl, ale říkal jsem si: „To je to pravé, kde mám být, tady jsou ti správní lidé!“ a byl jsem happy...



Uplynulo pár neděl a postupně, díky lidem kolem časopisu Praetorian a webu OdkrytéPravdy.cz, jsem zjistil, že to není tak růžové, jak to vypadá. Objevovalo se čím dál více důkazů, že onen sbor a časopis Praetorian byl napaden člověkem, který patří do skupiny lidí, kteří Pravdu zrovna v lásce nemají. A tak byl (nejen tímto člověkem) tento web stále napadán a zatracován a ona Pravda pomlouvána, aby nakonec došlo k veřejnému odsouzení a zpochybnění tohoto časopisu, webu a autorů v křesťanských kruzích. Sbor se nyní nachází ve velmi těžké situaci - následují blud zlého a nepřipouštějí si selhání, neakceptují jasné a pravdivé argumenty. Tento člověk si totiž díky své výtečné masce podmanil spoustu členů onoho sboru.

Ve skutečnosti jsou totiž satanisté velmi dobře organizovaná skupina (žádní vlasatí metalisté v černém, ozdobeni pentagramy - tito mají za úkol jen odvádět pozornost od skutečných satanistů) a navenek se od "normálních" lidí nijak neodlišují, ba naopak, dokonale zapadají a pokud vynikají, tak jen jako dobří (mezi křesťany zbožní) lidé. Nemají potíže se znalostí Písma Svatého a jsou schopni otevřeně hovořit o Bohu, aby co nejlépe u lidí zamítli představu, že by mohli být proti Bohu. Je to jejich silná zbraň a odhalit je nám může pomoci jedině Bůh skrze Ducha Svatého.

Celá tato skutečnost dokazuje, že Pravda i v dnešní době stále existuje a je velmi nepříjemná spoustě lidem (resp. těm, kteří jsou pod vlivem démonů) a satanistům (Satanovi) dokonce nebezpečná. Dokazuje také, že dnešní křesťané spí a absolutně nejsou připraveni čelit a bojovat proti těmto nástrahám (ne všichni samozřejmě), což je veliký problém, jelikož takoví budou mít problém obstát v době konce.

„Takoví rádoby apoštolové jsou ve skutečnosti podvodníci, kteří se vydávají za apoštoly Kristovy. A není divu, vždyť sám satan se vydává za anděla světla! Není tedy nic zvláštního, když se i jeho služebníci vydávají za služebníky spravedlnosti. Nakonec ale dopadnou, jak si zaslouží.“ 2. Korintským 11,13-15

1 komentář:

  1. No a jejich činnost se pozná také podle ovoce. I když poznat něco podle ovoce vyžaduje jistou dávku sebekontroly, protože se musíme soustředit nikoliv na obsah "propagandy" ale na to, k řemu směřuje a co je jejím výsledkem.

    OdpovědětVymazat

Prosím, rozmyslete si, než začnete urážet, nadávat nebo pomlouvat.